Írj 12 pontot, és legyél Te az iPad mini nyertese!

A Magyar Ifjúsági Értekezlet Petőfi Sándorral közösen „Az én Európám” címmel versenyt hirdet. A felhívásunk célja, hogy rávilágítsunk arra: több mint 160 év után mit várnak el a fiatalok az erdélyi társadalomtól, illetve Európától. Az érdekel minket, hogy mi lenne a Te 12 pontod 2014-ben.

Miről szól a verseny? Mit kell hozzá tenned?

Küldd el március 11., kedd, 12.00 óráig egy word dokumentumban az általad megírt 12 pontot a petofi.sandor@miert.ro címre. Kérünk, leveledben tüntesd fel nevedet és telefonszámodat.

A beérkezett pályamunkákat feltöltjük a Magyar Ifjúsági Értekezlet Facebook-oldalára (https://www.facebook.com/miert.ro) március 11., 13.00 óráig*

A 12 pontot tartalmazó munkák feltöltése után indul a Megosztás-verseny, amely március 14. éjféléig (23 óra 59 perc) tart.

Az eredményt március 15-én a Magyar Ifjúsági Értekezlet weboldalán tesszük közzé. A zsűri által a legjobbnak ítélt 12 pont tulajdonosa egy Apple iPad mini (Apple iPad Mini with Retina Wi-Fi + Cellular) nyertese lesz.

* MIÉRT fenntartja a beérkezett anyagok moderálásának jogát!

 

A beérkezett pályamunkákat egy 6 tagú zsűri fogja pontozni:

Kelemen Attila Ármin, az Erdély FM projektigazgatója

Szép Gyula, a Kolozsvári Magyar Opera igazgatója

Kovács Péter, az RMDSZ főtitkára

Zsók Levente humorista, a Dumaszínház tagja

Márkus András író, költő, a Slam Poetry Erdély mozgatórugója

és természetesen Petőfi Sándor

 

Minden zsűritag rangsorolja a munkákat és az összesített rangsor határozza meg a nyertes személyt. Petőfi Sándor a Facebook-megosztások alapján fogja pontozni a beérkezett pályázatokat, a többi zsűritag pedig a kreativitás, ötletesség és egyediség alapján értékel.

Petőfi Sándor jótanácsai:

Fogalmazz tömören! A forradalmárok nem szeretik a szófecsérlést!

Világíts rá fontos kérdésekre! Kíváncsiak vagyunk, hogy melyek azok a problémák, amelyek téged foglalkoztatnak, mi az, amin tényleg változtatnál!

Emelj ki egyéni és közösségi érdekeket!

Figyelj az összképre! Legyen köze a pontjaidnak egymáshoz! A zsűri a pontozáskor a 12 pontot osztályozza, nem egyenként a pontokat.

Légy bátor, szókimondó! A forradalmárok sem bántak kesztyűs kézzel a szavakkal.

Én sem ismertem a viccben tréfát! Te se félj a humortól!

 

Sikeres pályázást kívánunk!