Antal Lóránt, az RMDSZ európai parlamenti képviselőjelöltje tegnap indította azt a kezdeményezést, amely során hetente többször egy-egy újabb sikeres fiatal történetét ismerteti meg videóklippek formájában. A jelölt célja, hogy kampánya során szembenézzen a társadalom fiatalokkal szembeni előítéleteivel, és a rá irányuló reflektorfény egy részét rájuk vetítse.

„Hiszek abban, hogy Erdélyben rengeteg olyan fiatal él, aki sikeres a saját szakterületén, vagyis azzal foglalkozik, ami örömet okoz neki. Arra akarok buzdítani mindenkit, hogy ezekre a követendő sikertörténetekre összpontosítsunk. Lássuk meg az értéket a fiatalokban, és buzdítsuk őket arra, hogy higgyenek saját maguknak, mert mi egy sikerre ítélt generáció vagyunk” – fogalmazott Antal Lóránt, EP-jelölt, aki az utóbbi egy hónapban számos fiatallal elbeszélgetett erről a témakörről.

Ezekről a beszélgetésekről videófelvételek készültek, hogy rajtuk, az ő történeteiken keresztül megmutathassák, hogy Erdélyben vannak olyan sikertörténetek, amelyek inspirálóak lehetnek más fiatalok számára, s megmutatják, hogy ha sok munkával is, de meg lehet valósítani az álmokat. A videóüzenetek elérhetőek a jelölt hivatalos Facebook-oldalán, valamint ahttps://www.youtube.com/watch?v=K7nz-Mldzek linken.