Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Tisztújító küldöttgyűlést tart a MIÉRT

2015. március 20. 08:00 - 2015. március 22. 17:00

A Magyar Ifjúsági Értekezlet országos tisztújító küldöttgyűlésére 2015. március 20-22. között Nagyváradon, illetve Püspökfürdőn kerül sor. Az Országos Küldöttgyűlés a Magyar Ifjúsági Értekezlet legfelső döntéshozó testülete, amely évente ülésezik, áttekintve a MIÉRT és tagszervezeteinek éves beszámolóját, meghatározva a szervezet célkitűzéseit és tevékenységi tervét az elkövetkező időszakra.

„Újra fordulóponthoz érkezett a Magyar Ifjúsági Értekezlet, és leköszönő elnökként büszkén leszek házigazdája egy ilyen jelentős eseménynek” – emelte ki Szabó József, majd hozzátette: „az elnökjelölteknek március 6-ig kell beküldeniük jelentkezési csomagjukat a MIÉRT hivatalos drótpostacímére. Az elnöki tisztség megpályázásának feltétele a jelölt programjának e dátumig történő beküldése, legalább két tagszervezet támogatásának felmutatása, és nem utolsó sorban a nagyváradi küldöttgyűlésen a mandátum betöltéséhez a többség támogatásának megszerzése szükséges”.

A megnyitó és a küldöttgyűlés munkálatait követően az új elnök, illetve elnökség megválasztása kerül középpontba, valamint a hagyományokat követve, a MIÉRT Pro Organizatione díjának átadására is sor kerül. A Magyar Ifjúsági Értekezlet azon kiemelkedő személyiségeknek ad évente díjat, akik kitartó és odaadó munkával hozzájárultak a szervezet fejlődéséhez.

Részletek

Kezdés:
2015. március 20. 08:00
Vége:
2015. március 22. 17:00

Helyszín

Nagyvárad
Nagyvárad, Románia + Google Térkép