Február 25-én, szombaton szervezi meg a Maros Megyei Ifjúsági Egyeztető Tanács (MIET – MIÉRT tagszervezet) a IV. Agrárakadémiát. Az érdeklődők rendhagyó eseményre számíthatnak, ugyanis farmlátogatással indítjuk az évet.

Első állomásunk helyszíne Nyárádszentlászló, ahol a  Tak Agrozoot SRL tejhasznú szarvasmarháit, a második pedig Cserefalva, ahol az Agro Solutions SRL húsmarháit tekintjük meg.

Hogy miért érdemes velünk tartani? Mert elsajátíthatod az állattenyésztés fortélyait, a tapaszalt és elismert szakemberek pedig olyan információkkal láthatnak el, ami a jövőben a te javadat szolgálja és hasznodra válhat. A gyakorlatba ágyazott tudásnak fontos szerepe van az elméleti háttértudás mellett!

A látogatást egy kötetlen beszélgetéssel zárjuk a göcsi Vector vendéglőben, ahol jelen lesz Bordi Kacsó Zsolt, a Maros megyei APIA aligazgatója is.

 

Program

 

10:00 Farmlátogatás Nyárádszentlászlón (tejhasznú szarvasmarhák)

Házigazda: Dr. Takács Béni állattenyésztő, állatorvos

11:30 Farmlátogatás Cserefalván (húshasznú szarvasmarhák)

Házigazda: Dr. Nagy Péter Tamás állattenyésztő, állatorvos

13:00 Ebéd és kötetlen beszélgetés

Helyszíne a göcsi Vector Hotel

 

Az eseményen való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. Jelentkezni a 0741732595-ös telefonszámon vagy a mietsajtoiroda@gmail.com e-mail címen lehet.