Az Európai Parlamenti választások kampányának utolsó hetébe léptünk. A Magyar Ifjúsági Értekezlet számára nagyon fontos, hogy minél több fiatalhoz juttassa el azt az üzenetet, hogy május 25-én élnünk kell szavazati jogunkkal, ezt az alkalmat kihasználva döntenünk kell a saját jövőnkről.

Ennek érdekében néhány nagyon lelkes fiatal segítségével készítettünk egy videót, amiben ők elmondják a saját véleményüket arról, hogy miért fontos nekik a szavazás.

Arra szeretnénk kérni titeket, hogy ti is ezt tegyétek, és minden fiatalt arra biztassatok, hogy ugyan ezt tegye, ossza meg a videót és írja le, hogy neki miért fontos a szavazás, neki miért fontos a társadalmi részvétel.

Nagyon fontos, hogy mindenki a megosztáskor használja a #MIÉRTszavazz #ep2014 #majus25 hashtageket – ebben a sorrendben, így tudjuk majd követni a fiatalok véleményét.

Fogalmazzátok meg saját üzeneteiteket, úgy ahogyan a videóban szereplő fiatalok is megtették a szavazással kapcsolatban, azaz a saját 1 mondatotok, amiért Ti személyesen elmentek szavazni, amiért számotokra fontos a szavazás.