A Nemzetpolitikai Államtitkárság által 2016-ra meghirdetett Márton Áron Emlékév keretében Legyél TE is példakép! címmel fotó- és videó-vetélkedőt indítottunk, amelynek célja, hogy Márton Áron életének példája nyomán a közösségépítés és a kitartó munka fontosságát a modern technika segítségével, a fiatalok szemszögéből minél többen megismerhessék.

A pályázat két témakörben kerül kihirdetésre:

  1. A közösség szolgálatában
  2. Nem utasítom el a munkát

A pályázaton részt vehet minden 14-20 év közötti, magyarországi és külhoni magyar középiskolás, aki elkötelezett nemzeti értékeink, az egyház hagyományai és a közösség szolgálata iránt.

A legjobb pályaművek beküldőit értékes táblagépek, akciókamerák, okostelefonok és fesztiválbelépők kiosztásával díjazzuk.

A pályaműveket az alkalmazás-áruházakból ingyenesen letölthető Márton Áron Emlékév 2016 mobil applikáción keresztül lehet benyújtani, a pályaművek benyújtási határideje: 2016. június 4.

A vetélkedő pontos szabályai és további részletei, valamint az Emlékév egyéb programjaival kapcsolatos információk a www.martonaron2016.hu oldalon és a Márton Áron Emlékév mobiltelefonos applikációban találhatók.

A vetélkedő részleteit és az applikáció letöltéséhez szükséges hivatkozást az alábbi online felületeken találhatjátok meg:

www.facebook.com/martonaron2016

www.martonaron2016.hu

Az applikáció a következő közvetlen linkekről tölthető le okostelefonra:

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=codecluster.com.martonaron

iOS: https://itunes.apple.com/hu/app/marton-aron-emlekev/id1088032958?l=hu&mt=8