„Vállalkozz!” címmel szervez konferenciát a Nyárádszeredai Ifjúsági Szervezet és a Maros Megyei Ifjúsági Egyeztető Tanács (MIET – MIÉRT tagszervezet) április 12-én és 13-án.

A munkanélküliség, migráció, oktatás és itthon maradás csak néhány azon problémák közül, amelyek befolyásolják az erdélyi fiatalok életét és az erdélyi magyar társadalmat. A szakmai konferencia célja szakemberek segítségével, pozitív példák által erősíteni a fiatalok kezdeményező készségét, saját vállalkozás alapítására biztatva őket. Az előadások során sikeres és immár vállalkozó fiatalok beszélnek üzleti tapasztalataikról, a szakemberek pedig a jogi tudnivalókra és a pályázati lehetőségekre hívják fel a figyelmet.

A résztvevők a konferencián választ kapnak arra, hogyan lesz üzlet a mindennapi szemét, hogyan épül fel egy pálinka brand, milyen lehetőségek vannak a világhálón, hogyan kell jó fesztivált szervezni.

Az eseményen olyan fiatalok sikertörténetei kerülnek terítékre, akik ötleteikkel brandet, vállalkozást, munkahelyeket és nem utolsó sorban értékeket teremtettek.

A konferencia ingyenes, az étkezést és a távolabbról érkezők számára a szállást a szervezők biztosítják. A rendezvény partnere a Magyar Ifjúsági Értekezlet (MIÉRT).

Helyszín: Nyárádszereda
Időpont: 2014. április 12–13.
Jelentkezési határidő: 2014. április 9., szerda
További információk: Nagy Zsolt, 0741 975 588

Regisztrálni az online jelentkezési lap kitöltésével lehet: ITT!

A jelentkezési lap elküldése után jelezd részvételed Facebookon is: ITT!